Open sollicitatie

Omschrijving

Zie jij jezelf al werken bij Breedband Arnhem maar staat jouw droombaan er niet tussen? Laat het ons weten! Wij zijn namelijk altijd op zoek naar talent. Deel vooral met ons waarom jij bij Breedband Arnhem moet werken en stuur ons een gemotiveerde brief waarin dat blijkt met daarin de ideale baanomschrijving. 


Jouw werkomgeving

Bij Breedband Arnhem helpen we onze opdrachtgevers winnen door ze sneller, beter en leuker te laten werken. Met een aansluiting op ons glasvezelnetwerk zorgen we voor de snelste en stabielste internetverbindingen. Met onze clouddiensten krijgen ze toegang tot de modernste en beste technologie. Onze managed services nemen de zorg voor het beheer van bedrijfsnetwerken uit handen. Op deze manier kunnen onze opdrachtgevers focussen op hun kerntaken, flexibeler te werk gaan en hun concurrentievermogen vergroten.

 

Wij werken voor grote organisaties met meerdere vestigingen tot aan het MKB en horecagelegenheden in het centrum. Organisaties die wij helpen winnen zijn onder andere Dirkzwager Advocaten & Notarissen, Vitesse, GelreDome, Klimmendaal, Gemeente Arnhem en Strijbosch Thunnissen Makelaars. Per week sluiten we twee bedrijven aan op ons supersnelle eigen glasvezelnetwerk. Ga jij de volgende taart brengen naar onze nieuwe klant?


Wat kun je van ons verwachten?

  • Een open en leuke werksfeer
  • Mogelijkheden om jouw ontwikkeling zelf vorm te geven
  • Je maakt deel uit van een hecht, jong en enthousiast team
  • Dagelijks verzorgde lunch
  • Elke vrijdag een gezellige VrijMiBo en regelmatig legendarische personeelfestijnen
  • Een marktconforme beloning
  • We vinden een mensenleven zo belangrijk dat wij allemaal een reanimatie + AED training gevolgd hebben Mocht jij dit nog niet in je bezit hebben, dan krijg je van ons een training & certificaat

Vereisten

Als we denken dat er inderdaad aansluiting is bij een (toekomstige) vacature bij Breedband Arnhem, dan drinken we graag een kop koffie met je. Sollicitaties hieronder via de sollicitatiebutton en laat ons weten waarom jij bij Breedband Arnhem moet werken!